Bestemmingen,  Hotspots,  Thailand

Hotspots Chiang Mai: De beste lunch en koffie spots

Chiang Mai zit vol met fijne hotspots om te eten en te drinken. Dit komt omdat Chiang Mai ook wel de Digital Nomad Hub van de wereld genoemd wordt. In juli 2019 was ik hier voor 1 week, maar niet als Digital Nomad. Ik bezocht het noorden van Thailand om het drukke Bangkok te kunnen vermijden. Hier kwam ik erachter hoe lekker je overal kunt eten, en daarom deel ik vandaag mijn fovoriete hotspots Chiang Mai.

My Secret Cafe In Town
Dit leuke cafe zat een beetje verstopt in het oude centrum van Chiang Mai. Je kunt hier lekkere koffie en smoothies drinken, en ook het eten is heel lekker. Je kunt hier zowel gebak krijgen maar ook verse salades.

Salade
Lemon sapje

Fahtara Coffee
Dit cafe ligt ook in het oude centrum van Chiang Mai. In mijn blogpost met de beste hotspots van bali schreef ik al dat ik dol ben op American Pancakes. Een goede pancake plek in Chiang Mai mag dan ook niet ontbreken in deze lijst. Ook de koffie was hier erg lekker.

American pancake’s met vers fruit

This is Chiang Mai
Dit is een cafe waar je een simpele maar lekkere lunch of tussendoortje kunt eten. De prijzen zijn ook heel vriendelijk, en ik heb hier een toast met banaan en chocolade saus besteld.

Bananen toast

It’s Good Kitchen
Voor een lekker Thais gerecht met smoothie moet je bij It’s Good Kitschen zijn. De service is hier snel, het is goedkoop en het eten is heerlijk. Het menu is heel uitgebrijd en ze hebben eigenlijk voor iedereen wel iets. Vooral de noodle gerechten zijn hier erg lekker. Ik ben hier dan ook meerdere keren geweest tijdens mijn verblijf in Chiang Mai.

Vegetarische Noodle’s

Freshtime
Een andere plek waar je lekker Thais kan eten is Freshtime. De Pad Thai die ik hier gegeten heb was de lekkerste Pad Thai tijdens mijn tijd in Thailand. Ook hebben ze veel keuze in smoothies en is de bediening heel vriendelijk.

Pad Thai
Mango smoothie

The Barisotel By The Baristro
Voor een lekkere koffie moet je hier zijn. Ze hebben een hele menu kaart aan verschillende koffie’s en eigenlijk alle soorten hebben ze wel. Ik ben hier voor een ijskoffie gegaan, en je kunt hier ook gebak krijgen. Het interieur is heel modern en dit cafe zit in het nieuwe Nimman gedeelte van de stad.

Interieur

Nimman Social Cafe & Bar
Dit is een hostel en cafe/co-work space. Ik heb tijdens mijn verblijf in dit hostel geslapen en vond het een hele fijne plek. Het eten was simpel, maar wel lekker en goedkoop. Het ligt in de wijk Nimman en het personeel is heel vriendelijk.

Panini
Verse Juice

Dit waren mijn hotspots Chang Mai met genoeg keuze in westers eten en lokaal eten. Eigenlijk zou je jezelf hier al de hele dag kunnen vermaken met eten gezien er genoeg keuze is in westers en oosters eten.

Ben jij al eens in Chiang Mai geweest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *